Till salu - Villa på Teneriffa söder
Ring LosCristianos.se

+46 (0)73 50 70 567 

+34 676 082 662

Epost: tomas.friman@loscristianos.se

Villa i Valle -  449,750 €

Teneriffa är den perfekta ön att övervintra på. På Teneriffa får du sol tidigt på morgonen till sena eftermiddagen kvällen. I denna underbara villa får du en stor privat gård, egen privat pool mycket mer.

Valle8
Valle9
Valle34
Valle35
Valle36
Valle37
Valle26
Valle7
Valle6
Valle5
Valle4
Valle38
Valle27
Valle28
Valle29
Valle3
Valle30
Valle31
Valle21
Valle20
Valle19
Valle18
Valle33
Valle32
Valle22
Valle23
Valle24
Valle25
Valle12
Valle13
Valle1
Valle
Valle17
Valle16
Valle15
Valle14
Valle11
Valle10

€ 449,750 - Valle San Lorenzo


Underbar villa utanför Valle San Lorenzo

Denna välbevarade villan finns nu till salu. Ett hus med plats för hela familjen. 


Du kan köpa din villa på Teneriffa av oss.

  •     Kök
  •     Extra lägenhet
  •     Underbar utsikt
  •     Sju sovrum
  •     Parkeringsplats
  •     Stor terrass

  303 kvm

  Boarea

   Sex

   Badrum

   Sju

   Sovrum

Kök & Matsal

Här kan du laga fina måltider och köket är förberett för att vara utrustat med allt som behövs för att laga en underbar måltid. Här hittar du inspiration till att laga mat. Allt du behöver för att imponera på vänner och bekanta. Det här är ett riktigt och fullt utrustat kök.


Potenial att bli ett riktigt drömkök. 

Sovrummen

Inget rum har underskattats lika mycket som sovrummet. Ändå är det där vi alla tillbringar allra mest tid. Att ha ett trevligt sovrum betyder oerhört mycket för sömnkvaliteten. Den som sover gott kommer också kunna prestera mycket bättre både på kort och lång sikt. Dessutom kommer livskvaliteten att öka och därmed också din förmåga att hantera stress. 

Vardagsrum & Badrum

Här kan du sitta och titta på tv, umgås med vänner eller bara slappa i soffan. Vardagsrummet och matsalen är lägenhetens centrala del och det är stora ytor som utan stora problem kan användas till dansgolv eller modelltågsbana, beronde på dina behov.  I badrummen som är mycket fina, finns förstås toalett, dusch och handfat.  

Utomhus och närområdet

Det finns plats för många solbäddar och från terrassen är det en underbar utsikt. Sol hela dagarna och skönt med ett uppfriskande smoothie, när man inte orkar åka till havet. 

Med uthyrningspotential


En villa med 5 sovrum och 2 separata lägenheter med ett sovrum, har fastigheten totalt 7 sovrum och ger mycket för pengarna.


För närvarande består bottenvåningen av en lounge, stort kök, två dubbelrum och en familje badrum. Det finns en stor terrass och trädgård som omger fastigheten på denna nivå. På övervåningen, har tre dubbelrum och tre badrum (lite arbete krävs för att avsluta de två badrum).


Den lägsta nivån på fastigheten har de två ettrumslägenheterna, alla med egen ingång, terrass, vardagsrum, amerikanskt kök, badrum och sovrum med dubbelsäng.


Detta är en fantastisk fastighet för någon att köpa och som vill hantera några hyresfastigheter från kort avstånd, medan du njuter av utsikten och trädgårdarna i denna fantastiska fastighet.


Boka din visning idag. 

UNDERSÖK

Du är den som vet vad du vill ha, jag kan hjälpa dig hitta just det.

Hör av dig till mig så leter vi tillsammans, det är gratis.


Du kan köpa din lägenhet på Teneriffa av oss på LosCristianos.se


LosCristianos.se

Svensk Fastighetsförmedlare på Teneriffa

Copyright @ All Rights Reserved