Till salu - Chayofa € 178000
Ring LosCristianos.se

+46 (0)73 50 70 567 

+34 676 082 662

Epost: tomas.friman@loscristianos.se

Chayofa - 178,000 €

Teneriffa är den perfekta ön att övervintra på. I Chayofa får du sol tidigt på morgonen till sena eftermiddagen kvällen. I denna trevliga bottenvåning får du en stor privat terrass och tillgång till en uppvärmd pool.

LghChayofa2
LghChayofa5
LghChayofa1
LghChayofa13_1
LghChayofa14
LghChayofa24
LghChayofa22
LghChayofa21
LghChayofa19
LghChayofa13
LghChayofa5_1
LghChayofa26
LghChayofa27
LghChayofa34
LghChayofa28
LghChayofa30
LghChayofa35
LghChayofa46
LghChayofa45
LghChayofa34_1
LghChayofa44
LghChayofa36
LghChayofa56
LghChayofa49

€ 178,000 - Chayofa


Stor och privat uteplats i Chayofa

Fint bevarad lägenhet i lungt område. Säljs delvis möblerad. Månadskostnad ca 30 euro. Komplexet har en fin uppvärmd pool. Här kan man få många långa lata dagar i solen. 


Du kan köpa din lägenhet på Teneriffa av oss.

  •     Kök
  •     Uppvärmd pool
  •     Stor matsal
  •     Två sovrum
  •     Tvättmaskin
  •     Förråd

  55 kvm

  Boarea

   Ett

   Badrum

   Två

   Sovrum

Kök & Matsal

Köket är utrustat med elspis, ugn, microvågsugn och kylskåp med frys. Här kan du laga fina måltider och köket kommer vara utrustat med allt som behövs för att laga en måltid. Över diskhon är skåpet utrustat med diskställ inbyggt. Vilket gör att man dirket får undan tallrikar och glas från bänken. Precis utanför köket är matsalen.

Sovrummen

Inget rum har underskattats lika mycket som sovrummet. Ändå är det där vi alla tillbringar allra mest tid. Att ha ett trevligt sovrum betyder oerhört mycket för sömnkvaliteten. Den som sover gott kommer också kunna prestera mycket bättre både på kort och lång sikt. Dessutom kommer livskvaliteten att öka och därmed också din förmåga att hantera stress. 

Vardagsrum & Badrum

Ett väldigt mysigt vardagsrum som ligger i samma rum till matsalen. Här kan du sitta och titta på tv, umgås med vänner eller bara slappa i soffan. Vardagsrummet och matsalen är lägenhetens centrala del och det är stora ytor som utan stora problem kan användas till dansgolv eller modelltågsbana, beronde på dina behov.  I badrummet finns förstås toalett, dusch och handfat.  

Pool området

Poolen är uppvärmd, vilket gör den perfekt för att utnyttja året om. Det finns många solbäddar och från poolkanten är det en underbar utsikt. Sol hela dagarna och skönt med ett uppfriskande bad, när man inte orkar åka till havet. 

Terrass & Förråd

Vi har faktiskt sparat det bästa till sist. Lägenheten har en underbar terrass, som ligger vid en lugn återvändsgata. Här kan du ligga och sola helt privat utan insyn från gatan. Det finns yta för blommor eller varför inte en tomatplanta? I förrådet finns allt som behövs för att kunna fixa med lägenheten och mycket mer. Där står också tvättmaskinen. 


Terrassen är cirka 50 kvm stor.

UNDERSÖK

Du är den som vet vad du vill ha, jag kan hjälpa dig hitta just det.

Hör av dig till mig så leter vi tillsammans, det är gratis.


Du kan köpa din lägenhet på Teneriffa av oss på LosCristianos.se


LosCristianos.se

Svensk Fastighetsförmedlare på Teneriffa

Copyright @ All Rights Reserved