Om Los Cristianos
Ring LosCristianos.se

+46 (0)73 50 70 567 

+34 676 082 662

Epost: tomas.friman@loscristianos.se

Los Cristianos - TeneriffaLos Cristianos - Skandinavernas paradis

Mer populär stad på Teneriffa än Los Cristianos är svårt att hitta. Sedan slutet av 1950-talet har vi rest hit för att värma upp kalla händer och fötter. På 60-talet öppnade ett svenskt rehabcenter som än idag heter "Vintersol". Staden är inte jättestor, ligger vid kusten och i hamnen är det full trafik. Man tar sig lätt vidare till de närliggande öarna La Palma, El Hierro och La Gomera. Det finns två stora stränder i Los Cristianos, Playa de Los Cristianos och Playa de las Vistas, de är båda barnvänliga och har fin vit sand. Det finns ett enormt utbud av caféer, barer och restauranger, du kommer kunna hitta flera favoriter. Kom ihåg att prova de kanariska rätterna på de lokala restaurangerna. Parkering

Parkerar gör man bäst lite i utkanterna eller så kan man åka ner till hamn parkeringen och ställa sig.


Kommunikation

Los Cristianos ligger 15 minuter ifrån södra flygplasen. Byn har den största busscentralen på södra Teneriffa. Express bussen till Santa Cruz tar cirka 45 minuter.


Närservice

Här finns det mesta. Allt ifrån stora shoppingcenter i utkanterna till mindre småbutiker inne i centrum på gågatorna. Vårdcentraler och tandläkare.

LosCristianos.se

Svensk Fastighetsförmedlare på Teneriffa

Copyright @ All Rights Reserved