Information
Ring LosCristianos.se

+46 (0)73 50 70 567 

+34 676 082 662

Epost: tomas.friman@loscristianos.se

Om Teneriffa

Teneriffas varma klimat och härliga atmosfär lockar hundratusentals människor varje år. Både sådana som vill bosätta sig på ön och de som söker sköna semestrar. På ön finns många platser att upptäcka, och jag kan givetvis berätta mer!  

Att besöka

1

2

3

Teide - Spanien högsta berg

 

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och här ligger den imponerande vulkanen El Teide, som reser sig 3 000 meter upp i himlen.

Los Cristianos, Fañabe & Las Americas

 

Här finns förstklassiga underbara stränder, skönt vatten, en mängd olika restaurangmöjligheter, sportaktiviteter, sjudande uteliv och mycket mer.

Masca i Mascadalen

 

Den här vackra lilla byn kan vara lite svår att nå, men det är mödan värt att ta sig dit och resan går genom djupa raviner inbäddade i frodig grönska med slingrande vägar och hårnålskurvor.

Längtar du till värme och sol?


Jag vill hjälpa dig som vill bo på soliga Teneriffa och förverkliga din dröm. Har du tröttnat på det svenska vädret och önskar att få köpa bostad? Och är du redo att hitta din egen plats längs solkusten vid Los Cristianos? Då finns jag här för dig. Om du gillar värme och sol så är Teneriffa en idealisk plats. 


Ta kontakt med mig när du vill ha en engagerad mäklare på Teneriffa, som kan marknaden och gärna hjälper dig.Tack vare mina goda kontakter hittar vi den bostad du önskar. Om du vill kan jag också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare. Då marknaden inte ser ut som i Sverige kommer du behöva hjälp från någon som vet hur det fungerar. 

Jag förstår Svenska, Engelska, Danska och Norska


https://www.idealista.com/pro/loscristianosse-swedish-real-estate-agent/


Välkommen

OM TOMAS

Jag är 39 år och är lyckligt gift och vi har en liten dotter. Vi har bott på Teneriffa sedan 2017. Jag har arbetat som mäklare på Teneriffa det senaste året. I Sverige har jag jobbat med försäljning inom hotellbranschen, som föreläsare för stresshantering, jag har också jobbat i lager på Arla och Axfood och som brevbärare på Postnord.


Jag som person är positiv, noggrann och pålitlig. 


Mitt mål är alltid att hitta rätt lägenhet till varje specifik kund och att vi ska kunna ha trevligt under tiden.

Att vara pålitlig är det viktigaste som mäklare. Du ska förstå processen och vara insatt i vad som händer i varje steg. Jag anlitar lokala advokater för att skriva lagligt bindande kontrakt i Spanien, på det sättet kan både köpare och säljare känna sig helt trygga. 


Målet är att nästa gång du kommer ner till Teneriffa nästa gång, så får du dina nycklar i handen. Jag hjälper dig hela vägen och även efteråt. Hos mig kan du förvara nycklar, få tips om hantverkare och så vidare.

Att köpa lägenhet på Teneriffa

  •    Hitta rätt mäklare
  •    Hitta rätt objekt
  •    Lägga bud och komma överens
  •    Blockera bostaden med 1000 euro
  •    Skriva reservationsavtal / köpeavtal, bestämma tillträde
  •    Skaffa alla nödvändiga dokument. Överföra pengar.
  •    Betala hos Notarien, få lagfart och nycklar.
  •    Överlämna nycklar till din nya lägenhet.

LosCristianos.se

Svensk Fastighetsförmedlare på Teneriffa

Copyright @ All Rights Reserved